A ricinusolaj újra meghódította a szépségipart! Ismerd meg a legjobbat – Nanoil Castor Oil

Néha a legjobb kezelések a legegyszerűbbek. Ezért szívesen használjuk a természetes szépségápolási termékeket, amelyek összetevőinek listája viszonylag rövid. Az ilyen termékek közé tartoznak az olyan növényi olajok, mint a ricinusolaj. Lenyűgöző, hogy már sok-sok éve nagy kedvenc, hiszen a nők a világ minden tájáról folyamatosan használják hajuk, bőrük és körmeik ápolására. Olvass tovább, hogy megismerd a Nanoil Castor Oil-t- a legjobb ricinusolajat.

Do-it-all Nanoil Castor Oil

Úgy tűnik, a blogoszféra az a hely, ahol a ricinusolajat nagy becsben tartják. Ez a sűrű, sárgás színű kivonat képes megelőzni a ritkulást, hidratálni a bőrt, eltávolítani a narancsbőrt és elpusztítani a lábakat megfertőző gombákat azoknál, akik rendszeresen járnak szaunába és uszodába. Soknak tűnik? Nos, a hidegen sajtolt ricinusolaj még ennél is többre képes.

A ricinusolajat ragyogó kondicionálóként használhatod a dúsabbnak tűnő szempillák és szemöldök érdekében. Ezen kívül a sminket is eltávolíthatod ricinusolajjal, mert elképesztően jól eltávolít mindenféle szennyeződést. Zsíros vagy száraz a bőröd? Használj  ricinusolajat, hogy kezeld a faggyúmirigyeket és segíts nekik a megfelelő mennyiségű faggyút és olajat kiválasztani. Talán pattanásokra hajlamos a bőröd? Képzeld, a ricinusolaj fertőtlenítő tulajdonságainak köszönhetően használhatod, hogy olyan hibátlan arcbőrt kapj, amilyenre mindig is vágytál.

nanoil castor oil vélemény

Miért a Nanoil Castor Oil?

A válasz egyszerű: A Nanoil Castor Oil a legmagasabb minőségű, hidegsajtolással kinyert ricinusolajat kínálja. Így az olaj megőrzi minden értékes tápanyagát és elemét, amit a haj és a bőr annyira szeret. Az Ecocert által is tanúsított, ami bizonyítja a termék kiváló minőségét.

Ha hozzáadjuk a nagyszerű értéket és a más növényi olajokhoz képest nagyobb kiszerelést, akkor tökéletes kozmetikumot kapunk a mindennapi haj- és bőrápoláshoz. Íme, mire képes a Nanoil Castor Oil.

Nanoil Castor Oil: előnyök és alkalmazások

Az előnyök listája elég hosszú, ehhez kétség sem férhet. Mi azonban csak a Nanoil Castor Oil legjobb előnyeit fogjuk bemutatni, a többit pedig hagyjuk, hogy saját magad fedezd fel. 

  • megakadályozza a haj elvékonyodását
  • tisztítja a fejbőrt
  • erősíti a hajhagymákat
  • elősegíti a haj növekedését
  • helyreállítja a sérült hajat
  • dúsabbá teszi a szempillákat és a szemöldököt
  • minimalizálja a narancsbőr megjelenését
  • tisztítja a bőrt, így tökéletes az OCM számára
  • táplálja és erősíti a körmöket
  • hidratálja és puhítja a száraz bőrt

Milyen haj- és bőrtípusra ajánlott a Nanoil Castor Oil?

Ez a növényi eredetű olaj minden bőr- és hajtípusnak megfelel. Ideális zsíros és kombinált bőrre, valamint megoldja a nehéz, alacsony porozitású haj problémáját, amely hajlamos túl gyorsan zsírosodni. A Nanoil Castor Oil egy sokoldalúan felhasználható növényi olaj, amely kivált néhány szokásos szépségápolási terméket. Használhatod, ha kifogyott a hajszérumod, a masszázsolajad, a lábkrémed, a szempilla kondicionálód, a szemöldökszérumod és a sminklemosód. További információért látogass el a nanoil.hu weboldalra, ahol beszámolókat olvashatsz, előtte-utána fotókat nézhetsz meg és megrendelheted a Nanoil Castor Oil-t házhoz. Próbáld ki, nem fogod megbánni!