Az egyetlen dolog, ami tényleg képes megváltoztatni a szempilláidat!

Ha viseltél már valaha műszempillákat, akkor nagyon jól tudod, mi történik, amikor leveszed őket. A saját szempilláid egészségtelenek és javításra szorulnak. Kár, hogy a szépségszalonok szeretnek arra biztatni, hogy használj műszempillákat, de ritkán mondják el, hogyan hozhatod rendbe a sérült szempillákat. Szerencsére mi itt vagyunk, hogy segítsünk neked és megosztjuk veled a legjobb gyógymódokat a gyenge szempillákra.

Gyenge szempillák

Sajnos az emberek általában lebecsülik a műszempilla-hosszabbítás mellékhatásait. A műszempillák viselése kellemetlen meglepetésekkel járhat, mint például töredezett és elvékonyodott szempillák, szemirritáció és heveny gyulladás. A műszempillák a szemhéjakat érintő szempilla atkák kialakulását is okozhatják – ezek azért veszélyesek, mert akut szemgyulladást okoznak.

Miután meghoztad a (helyes) döntést, hogy nem hord többé műszempillát, a saját szempilláid törékenyek, vékonyak és ritkák lehetnek. Kihullanak és rosszul nézhetnek ki akkor is, ha szempillaspirált viselsz.

Hogyan lehet helyrehozni a szempillákat a hosszabbítás levétele után (és egyéb esetekben)?

Ez egy zavaró, hosszadalmas folyamat lehet. A lányok előszeretettel álcázzák a szempillasor hiányosságait azzal, hogy újra felrakják a műszempillákat. Nyilvánvalóan ezzel sokkal rosszabbá teszik a saját szempilláikat. Nehéz olyan gyógymódot találni, amely újjáépíti és megerősíti a sérült szempillákat. A micellás víz és a szempillaspirálok nem elég erősek. A ricinusolaj megvédi a szempillákat a károsodástól, de nem kényelmes a napi szépségápolási rutin során használni – a szembe kerülhet és látásproblémákat okozhat. A szempillaszérum az egyetlen termék, amely kizárólag a szempillákra való.

Mi az a szempillaszérum?

Ez a termék egy szemceruzához vagy szempillaspirálhoz hasonló tubusban van és egy apró kefével rendelkezik. A szérumot könnyedén végigsimíthatod a szempillasoron, ami mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. Naponta egyszer kell használni, ideális esetben délután, a smink eltávolítása után.

Milyen hatása van a szempillaszérumnak?

  • erősítő hatás,
  • gyorsabb szempillanövekedés,
  • sűrűbb szempillák,
  • dúsabb szempillasor,
  • erősebb szőrtüszők,
  • a szempillák kihullása elleni védelem,
  • a károsodás megelőzése.

Hogyan válasszuk ki a legjobb szempilla szérumot?

Figyelj az összetevőkre. Minél kevesebb összetevővel rendelkezik, annál jobb. Ezek elegendőek a hajhagymák megerősítéséhez és a szempillák helyreállításához, hogy azok hosszúak és dúsak legyenek.

Javasoljuk továbbá, hogy olvass el néhány véleményt és rangsort, hogy lásd, melyik vezető termék kapja a legmagasabb értékelést. Nem kell, hogy ez legyen a legdrágább szérum a piacon, de nem is érdemes a legolcsóbb termékeket választani, mert azokban kevesebb aktív növekedést fokozó hatóanyag van, így nem dúsítják vagy hosszabbítják a szempillákat.