Káprázatos bőrre vágysz? Próbáld ki a Nanoil C-vitaminos arcszérumát!

Ha olyan terméket keresel, ami szinte azonnal képes fokozni bőröd megjelenését, és kezelésbe veszi a ráncokat, akkor bízd rá magad a C-vitamin erejére. Arcbőrön használva ugyanis szembeszáll a korral. Hogyan? A C-vitamin csökkenti a finom barázdákat, helyreállítja a megereszkedett bőrt, és segít megakadályozni a bőr UV-sugárzás általi károsodását, ami jelentős mértékben hozzájárul a bőr felgyorsult öregedéséhez.

Kétségkívül egy C-vitaminban gazdag finom bőrápoló termék jelenti a legjobb megoldást a hibátlan és fiatalos megjelenésű bőrre. A Nanoil Vit. C Face Serum segít visszaadni arcod életerejét és kellemes tónusát. Nézd meg Te is a Nanoil arcszérumot, a nők elsőszámú választottját.

C-vitamin a kozmetikai termékekben és hatásai a bőrön

Mitől válik a C-vitamin olyan értékes kozmetikai anyaggá? Úgy néz ki, hogy a sokoldalú tápanyagok egyikeként számos bőrproblémát képes megoldani: egyenletesebbé teszi a bőrtónust, elhalványítja a pigmentfoltokat, csökkenti a ráncokat, véd a káros UV-sugarak öregítő hatásától, segít eltüntetni a pattanásokat, és még a kapillárisok falát is megerősíti, megakadályozva ezzel a pókhálóvénák kialakulását. Használd rendszeresen, és meglátod, bőröd tele lesz energiával, kipihentnek fog tűnni, és káprázatos hatást fog kelteni! A C-vitamin a fiatalság balzsama a bőr számára, kortól és bőrtípustól függetlenül.

jó c-vitaminos arcszérum Nanoil

A legstabilabb C-vitamin származék

Meglepő tény: A C-vitaminnak nem minden formája egyformán hatékony a kozmetikai hatások szempontjából. Még az L-aszkorbinsav (C-vitamin) sem úgy hat a bőrödre, ahogy szeretnéd. Már azelőtt elbomlik, hogy áthatolna bőröd külső hámrétegén. Jó hír viszont, hogy a szakembereknek sikerült kifejleszteniük a C-vitaminnak egy sokkal stabilabb formáját, ami tökéletesen megfelel a kívánt hatások eléréséhez is. Ezt nevezik 3-0-etil-aszkorbinsavnak, és az egyik legstabilabb C-vitamin származékként tartják számon napjainkban.

A Nanoil C-vitaminos arcszéruma. Fontos információk

ajánlott c-vitaminos arcszérum NanoilMENNYISÉG: A Nanoil nagy teljesítményű bőrápoló arcszérumát 50 ml-es üvegekben forgalmazzák.
ÁR: A Nanoil arcszérum költséghatékony, azaz kedvező áron hozza el Neked a kívánt hatásokat.
CÉLCSOPORT: A Nanoil arcszérum bármilyen bőrtípusú és korú embernek ajánlott.
FORMULA: A Nanoil arcszérum egy könnyed, nehézolajoktól mentes folyékony termék. Nem folyik le, és olajos érzetet sem kelt az arcon.

A Nanoil C-vitaminos arcszérumának összetevői és azok hatása a bőrön

A Nanoil arcszérum hatékonysága egyszerű és jól kitalált formulájának tulajdonítható, ami két fontos kondicionáló összetevőt tartalmaz. Válaszd a Nanoil szérumot, ha biztosan azt akarod, hogy a termék ne tartalmazzon olyan adalékanyagokat, amik megakadályoznák, hogy az értékes vitamin kifejthesse hatását. A bőr fényesebb és szebb megjelenését elsősorban a következő anyagoknak köszönheti:

  • 3-0-etil-aszkorbinsav: A C-vitamin jelenleg legstabilabb formája a kozmetikai piacon, mely olyan gyengéd, hogy bármelyik bőrtípus megjelenését képes fokozni, még a hiperreaktív és érzékeny bőrt is javítja. Gyorsan fejti ki hatását, mely abból áll, hogy egyenletesebbé varászolja a bőrtónust, és csökkenti a ráncosodás mértékét. Gátolja a napsugárzás öregítő hatását, és serkenti a kollagénszintézist, így a 3-0-etil-aszkorbinsav képes késleltetni az öregedést.
  • Punarnava gyökérkivonat: Erős antioxidáns, ami csökkenti az oxidatív stresszt, és halványítja a bőrt. A melanintermelés kordában tartásával az extraktum megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását.
View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

A Nanoil C-vitaminos arcszérumának összefoglalása

A Nanoil Vitamin C Face Serum gyorsan fokozza a bőr megjelenését, halványabbá, puhábbá és káprázatosabbá téve. A legjelentősebb eredmények, amiket el lehet érni a Nanoil C-vitaminos kezelésével:

  • hidratált, rendkívül puha és kellemes tapintású bőr
  • ragyogó, nem színtelen bőr
  • rugalmasabb és ráncoktól mentes bőr
  • egyenletes tónusú és letisztult bőr

További információkért látogass el a Nanoil hivatalos oldalára: nanoil.hu.