Kipróbálnád a szappan szemöldök trendet? Készíts egyedi szemöldök sminket a Nanobrow Eyebrow Styling Soap segítségével!

Elcsábított a szappanos szemöldök trend? Készíts egyedi szemöldök sminket a Nanobrow Eyebrow Styling Soap segítségével!

Hallottál már a “szappanos szemöldök” trendről? Ez egy nagyszerű módja annak, hogy természetes hatású szemöldöksminket érj el, dúsítsd és kitöltsd a ritkás területeket. A Nanobrow Eyebrow Styling Soap könnyedén biztosítja a bolyhos és telt ívek hatását még a nagyon vékony szemöldöknél is.

A “szappanos szemöldök” megjelenés a Nanobrow segítségével néhány lépésben

Mi az a “szappanos szemöldök”? Azt jelenti, hogy a szemöldököt szappan segítségével formázod. Biztosan láttad már a közösségi médiában. A trükk lényege, hogy vízzel megnedvesített szappant kell felvinni a szemöldöködre egy pálcika segítségével. Sok évvel ezelőtt hollywoodi színésznők fedezték fel, akik akkor találták ki az ötletet, amikor egy filmforgatáson keresték a tartós, egész nap tartó smink elkészítésének módját. A mindennapi sminkeléshez azonban a hagyományos szappan nem biztos, hogy elegendő. Csomókat hagy a szemöldökszőrökön, ráadásul kiszáríthatja a szemöldököt, ami gyenge szőrszálakat és szőrhullást eredményezhet.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap -szemöldök szappan

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

Ekkor jön a Nanobrow Styling Soap a segítségünkre – könnyen használható, nem kell hozzá vizet használni, nem hagy maradványokat és csomómentes. Ráadásul szuper tartós és egész nap a helyén tartja a hajszálakat. Ez a glicerin alapú szappan könnyű és csomómentes. Formulája glicerint tartalmaz, amely hidratálja a szemöldököt, fényt adva neki. A szappant kombinálhatod más szemöldök sminktermékekkel is.

  1. Tisztítsd meg a száraz szemöldöködet egy tiszta spirállal.
  2. Vigyél fel egy kis mennyiségű szemöldökszappant az aplikátorral.
  3. Kend be a szemöldöködet a szappannal, alaposan fésüld be a szőrszálakba.
  4. Használj rövid, felfelé irányuló mozdulatokat.
  5. Használd a kefét vagy az ujjadat és kend a terméket a helyére,
  6. Simítsd végig a szemöldök felső szélét és a végét.
  7. Várd meg, amíg a szappan megszárad a tökéletes tartás érdekében.
  8. Keverd a kedvenc pomádé, ceruza vagy púdereddel, vagy hagyd a szemöldököd természetesen.

Szemöldök Smink Trendek

A Nanobrow segítségével nincs szükséged semmi másra…

…csak egy szemöldökformázó szappanra van szükséged, amely helyettesítheti a gélt, a szempillaspirált, sőt még a laminálást is! Gyönyörű hatást biztosít anélkül, hogy elhagynád otthonodat. Ahelyett, hogy egy vagyont költenél drága, rövid ideig tartó szemöldökkezelésekre, bízz a Nanobrow Styling Soap-ban. Néhány mozdulattal elérheted a professzionális laminált szemöldök hatást: fényes, vastag, tökéletesen formázott és tartós ívek. A Nanobrow szappan praktikus kompakt csomagolásban kapható. Az ívek formázásához egy spulával is fel van szerelve.

Milyen hatást érhetsz el a Nanobrow Styling Soap-al?

Íveid szó szerint néhány perc alatt dúsak és határozottak lesznek. Ne aggódj, ha a szemöldököd nem természetes sűrűségű. A Nanobrow Eyebrow Styling Soap a vékony és a kezelhetetlen ívekkel is megbirkózik. A glicerines formula minden egyes szőrszálat bevon, megduplázva annak volumenét. Dúsítja és vastagítja a szemöldököt. Jól működik önálló szemöldökápoló termékként, de szemöldökformázó termékek alapjaként is használható.

Próbáld ki ezt a nagyszerű  Nanobrow Styling Soap-ot és oszd meg velünk eredményeidet!