Nanobrow Lamination Gel – 8 felhasználási mód

Pontosan ugyanolyan tökéletesen formázott szemöldökök, mint laminálás után? Lehetséges! Ismerkedj meg egy páratlan szemöldökformázó géllel: a Nanobrow Lamination Gellel. Számos nagyon jó ok szól amellett, hogy miért kellene a sminkestáskád állandó tartozékává tenned. 

Nanobrow Lamination Gel – 8 ok a megvásárlására

1. NAGYSZERŰ SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ GÉLES FORMULÁVAL 

Tömény, nehéz és tiszta csomó – ezzel a három kifejezéssel jellemezhetjük a piacon elérhető szemöldökformázó spirálok túlnyomó többségét. Ha ezekért nem rajongsz különösképpen, mi teljesen meg tudunk érteni! A fent említett termékek egyenetlen bevonatot képeznek a szőrszálakon, sokszor össze is ragasztják azokat, ami valjuk be rémesen tud kinézni. Ezzel szemben a Nanobrow Lamination Gel nagyon más. A termék szemöldök gél formájában érkezik, a pillekönnyű, kényelmesen használható formula lehetővé teszi, hogy ideális stílusban formázd a szemöldökeidet, mintha csak tényleg lamináláson jártál volna! 

2. SZILIKONBÓL KÉSZÜLT, PRECÍZ KEFE 

Még biztosan nem találkoztál ehhez fogható applikátorral! Ennek az apró henger alakú fejnek hála minden részlet, minden egyes hajszál tökéletes gondoskodásban részesül, legyen a szemöldököd vékony, foltos, esetleg vastag és rendezetlen, amelyet szinte lehetetlen berendszabályozni, mert a rossz irányba nő.

3. HIHETETLENÜL EGYSZERŰ ÉS GYORS A HASZNÁLATA

A szemöldök sminkelése még soha nem volt gyorsabb vagy egyszerűbb! A gél teljes egészében átveszi az irányítást a szemöldökök formája és stílusa felett! Hogyan használd a Nanobrow Lamination Gelt? Egyszerűen csavard le a tetejét és fésüld át a szőrszálakat. A termék egyenletesen fog eloszlani, pontosan olyanná téve a formáját amilyennek elképzelted. 

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

4. NANOBROW LAMINATION GEL GONDJÁT VISELI A SZEMÖLDÖKÖKNEK

A Nanobrow Lamination Gel 0-24-ben gondját viselheted a szemöldöködnek! A gélben található ricinus olajnak hála fokozza a szálak ragyogását, tápláltságát, védelmét és erejét.  Tisztában vagy azzal, hogy a ricinus olaj kifejezetten a hajszálak természetes módon történő erősítéséről és széppé tételéről híres? Ezen előnyökben most a szemöldököd is részesülhet, mindezt ragacsos vagy zsíros érzet nélkül! 

5. AZ EDDIGI LEGJOBB EREDMÉNY A SZEMÖLDÖKSMINKELÉSBEN!

Miért olyan nagyszerű a Nanobrow Lamination Gel? Természetesen mindennek a hátterében a hatékonysága áll! Az alábbi tulajdonsága miatt értékeljük olyan sokra:

  • tökéletesen formálja a szemöldököket, 
  • a helyén tartja és szétválasztja a szőrszálakat,
  • intenzívvé teszi a szemöldök színét,
  • táplálja és védi a sérülésekkel szemben,
  • azonnal javítja a megjelenésüket. 

6. NANOBROW LAMINATION GEL BÁMULTOS VISSZAJELZÉSEKET KAP 

Több ezer ragyogó értékelés, több száz pozitív visszajelzés és a Nanoil géljének egyre növekvő népszerűsége a legjobb bizonyítékok arra, hogy milyen kivételes, hatékony és bámulatos termékről van szó. Ez a Nanobrow neked is kötelező darab.

7. HATÉKONY ÉS TARTÓS SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ GÉL

Tudtad, hogy a Nanobrow Lamination Gel a hatákonysága és tartóssága miatt olyan nagyra becsült? Úgy sminkeli a szemöldököt, hogy az egész álló nap tökéletes marad. Sokáig kitart majd – akár hónapokig is elég lesz, a formulája pedig végig megmarad ugyanolyan tökéletesnek.

8. A NANOBROW LAMINATION GELT ANÉLKÜL KAPHATOD MEG, HOGY KI KELLENE TENNED A LÁBADAT OTTHONRÓL

Ez az igazság! Látogass el a www.nanobrow.hu oldalra és szerezd be ezt a lenyűgöző gélt a lehető legkényelmesebb módon: anélkül, hogy elmennél otthonról! Kívánjuk, hogy a te szemöldököd is elképesztően stílusos és hibátlan legyen!

szemöldökzselé laminált szemöldökhöz