Nanobrow Lamination Kit otthoni szemöldök lamináláshoz – Gyors és egyszerű kezelés otthon

Ha olyan szemöldökhangúlyozási megoldás után kutatsz, amely nem jár kéz a kézben a szemöldök folyamatos festésével, akkor ténylegesen figyelembe kellene venned a szemöldök laminálást! Itt tioglikolsavat vetünk be a szőrszálak formájának és helyzetének bebiztosítására. Erre a savra azért van szükség, mert ez be tud hatolni a szőrszálakba és így belülről formázza azokat. Hogyan vált a laminálás ilyen népszerű szépészeti beavatkozássá? Hogyan vitelezheted ki otthon? Olvass tovább, hogy mindezekre fény derülhessen! 

Mi az a szemöldök laminálás? 

A szemöldök laminálás egy féltartós szépészeti beavatkozás, amelyet annak érdekében végeznek, hogy a szemöldökök dúsabbak és testesebbek legyenek. A laminálás során a tioglikolsav hivatott megemelni, dúsítani és formázni a szemöldököket. A szemöldök laminálásnak két állomása van, az egyik a lifting folyadék felvitele, a másik a rögzítés. Bár a kezelés maga maximum 45 percet vesz igénybe, az eredmény akár 2 hónapig is kifogástalan marad. A preferenciádtól függően használhatod otthon, de szépségszalonban is. A mai cikkünkben az azonnal használható szemöldök készlet otthoni felhasználására fókuszálunk majd.

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS OTTHON A NANOBROW LAMINATION KITTEL.

Válj a saját szemöldök stylistoddá! További információk a www.nanobrow.hu

DIY szemöldök lamináló szett – Nanobrow Lamination Kit

Ha időt szeretnél spórolni a reggeli szépítkezési rutinon, illetve azt szeretnéd, hogy az igazítás mindig gyors és könnyű legyen – akkor ez a szemöldök lamináló szett a megfelelő megoldás. A szemöldököd több héten át precízen formázott, megemelt és borzas marad.

A Nanobrow Lamination Kit egy profi készlet, amely minden hozzávalót és eszközt tartalmaz, amely az otthoni szemöldök lamináláshoz szükséges. Mostantól saját magadnak kreálhatod meg az erősebb, egészségesebb és szebb formájú szemöldökeidet. A saját bőrödön fogod megtapasztalni milyen egyszerű, élvezetes és villámgyors is lehet az otthoni szemöldök laminálás! 

A készlet a következőket tartalmazza:

 1. szemöldök ragasztó
 2. lifting folyadék
 3. fixáló solution
 4. 10 applikátor
 5. ecset
 6. spirál
 7. használati utasítás

Miért jó a Nanobrow szettjét használni a szemöldök lamináláshoz? 

A szemöldökök dúsabbnak és teltebbnek tűnnek – mert a szemöldökök egyenletesen vannak elrendezve és felfésüléséve. 

Tartós eredmény – általában az otthoni laminálást követő 4-6 hétben tart, vagyis nem kell naponta kezelgetned – a szemöldökök smink nélkül még szebbek is lesznek!

Könnyebb formázás – a szemöldök laminálás után a formája tökéletes lesz, vagyis minden arra a helyre kerül és marad ahogy elképzelted. 

Fiatalosabb megjelenés – a liftinggel javítod a szemöldökök formáját, így az íveik kifejezetten kifinomultak lesznek, vagyis a szemek is nagyobbnak tűnnek majd, végeredményben pedig az arcod is megfiatalodik. 

DIY szemöldök lamináló  – végeredmény 

A szemöldök laminálással a szemöldökeid dúsabbnak, egészségesebbnek és formásabbnak tűnnek majd, ami ki fogja emelni a szemeidet. 

 • ✓ A szemöldökeid dúsabbak és vastagabbak lesznek mint eddig bármikor, illetve a textúrája is simább, a fénye pedig elegánsabb lesz.
 • ✓ A szemöldök laminálásnak hála a kívánt formába rendezheted a szálakat, így te lehetsz a főnök. A kezelés a liftingről is gondoskodik. 
 • ✓ Az otthoni laminálással nem csak rendezheted, de szebb formát is adhatsz az ívedinek. A szemöldökeid ezentúl szimmetrikusabbak, a hiányos részek pedig kevésbé feltünűek lesznek. 
 • ✓ A laminálást követően a szemöldökök vastagabbak és dúsabbak lesznek. A szőr növekedésétől függően a végeredmény sok héten át tart majd.
  Ehhez hozzá tartozik még, hogy a hiányos részeket eltakarhatod, vagyis a végeredmény sokkal szimmetrikusabb lesz.

Honnan szerezhető be a szemöldök lamináló készlet a Nanobrowtól?

Minden nevesebb szépségszaküzletben (pl. Douglas), szépségszalonban, online áruházban és a márka hivatalos oldalán a nanobrow.hu-on is megtalálod. 

Az otthoni szemöldök laminálást azok számára ajánljuk leginkább, akik természetesnek tűnő, tartósan formázó, viszont a hétköznapokban időt nem igénylő megoldásra vágynak. Próbáld ki a legmenőbb szemöldök viseletet, mindezt szépészeti beavatkozás nélkül a Nanobrow Lamination Kittel!