Regenerálható a haj hajmosás közben? Meghiszem azt! De kizárólag a Nanoil Keratin Micellar Shampoo-val

Zavar a károsodott, száraz és élettelen hajad? Regeneráld hajmosás közben! Nem csalás, nem ámítás, javíthatsz a hajad állapotán samponozás révén. Nem fogsz hinni a szemedek, annyira könnyű! 

A Nanoil által piacra dobott micellás keratin sampon könnyű és gyors megoldást kínál a hajad egészségesebbé és erősebbé tételéhez, illetve a mélytisztításhoz. Kész vagy egy gyors beavatkozásra? Ismerd meg a Nanoil Keratin Micellar Shampoo-t és csatlakozz az elégedett vásárlók milliós táborához!

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: A micellák gondoskodnak hajadról és ápolják azt 

Nem csak mese: egy sampon többre is képes, mint gondolnád. A hajmosás többről is szólhat, mint egyszerű tisztítás – egyben egy kezelés is lehet. A titok nyitja az alapanyagokban és a hajápolás forradalmi megközelítésében keresendő. Ha a fürtjeid gyakran borzalmas állapotban vannak, vékonyak, töredezettek, fakók vagy élettelenek – a Nanoil keratinnal dúsított micellás samponja lesz a tökéletes választás a számodra!  

Gondoskodj róla, hogy soha senki ne használja a hajadra a sérült és gondozatlan jelzőket! A Nanoil a sampon alkotóelemeinek erejét hasznosítva regenerálja a tincseidet, ráadásul szó szerint minden olyan összetevőtől mentes, amely negatívan hatna a hajtartására. Mindennek a tetejében a Nanoil Keratin Micellar Shampoo-ja a felerősíti a vele együtt használt más kozmetikumok hatását is. Összességében, ezzel a kozmetikummal ügyesen gondját tudod viselni a fejbőrödnek, és a hajadat is képes leszel mélyen tisztítani.

nanoil Keratin Micellar Shampoo

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: Milyen hajtípus számára készült kifejezetten? 

A Nanoil micellás keratin samponjának legnagyobb erénye, hogy gondoskodik a szőkítés vagy festés okozta károsodásról. Mivel a keratin a haj egyik legfőbb alkotóeleme, ha egyszer ez az anyag meggyengül, a haj azonnal sérülékennyé és élettelenné válik. Emiatt tanácsos a haj keratintartalmát megfelelő szinten tartani. Erre a feladatra, pedig a Nanoil micellás samponja tökéletes! A tisztítás és a kulcsfontosságú építőelemek leszállításán túl a Nanoil Keratin Micellar Shampoo amikor szükséges mindig bebizonyítja, hogy az UV-sugarakkal, erős széllel és városi szennyeződésekkel szembeni védelemben is jeleskedik. És valóban, a termék hajmosás közben regenerálja a hajat! 

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: Összetevők

A megfelelő mennyiségű keratin más minőségi alapanyagokkal kombinálva garancia a sikerre, ami a definíciója az erős és egészséges hajnak! 

  • Micellák – ezek az aprócska molekulák képesek bevonzani a koszt, bár ezt a micellás víz példája alapján már biztos tudod, és most már sampon formájában is a tiéd lehet a a varázsszer! Ezek az pici tiszítórészecskék a keratinnal dúsított samponnal elegyítve egyetlen lépésben képesek tökéletesen tisztítani nemcsak a hajat, de esszenciális tápanyagokkal is ellátni a fejbőrt! Miért legyen micellás a samponod? Mert egyszerűen jobban tisztít. 
  • Keratin – a haj szerkezetét adó fehérjéje és esszenciális alkotóeleme, most a Nanoil samponjának részeként tökéletesen súlytalan, nem nehezíti el a hajat, egyszerűen befoltozza a hajszálak teljes hosszában a sérüléseit. Ily módon lesz a Nanoil Keratin Micellar Shampoo-val való mosás által a frizura erősebb és szebb. 
  • Ricinusolaj – a hajápolás régi nagy klasszikusa! Ez a növényi olaj hidratál, ragyogást kölcsönöz és a hajat is puhítja. Mindennek a tetejében antiszeptikus hatású és elbánik a szabadgyökökkel is, ezzel tartva távol a fejbőrtől és hajtól az oxidatív stresszt. 

 

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: Rendszeres használatának hatásai & előnyei

  • Tisztítja a fejbőrt és beszabályozza a pH-ját.
  • Erősíti a hajat és stimulálja az önregenerációs folyamatot. 
  • Eltávolítja a szennyeződéseket. 
  • Fényt ad és megkönnyíti a fésülést. 
  • Véd a sérülésekkel szemben. 

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: E-bolt

A Nanoil keratinnal dúsított micellás samponja megvásárolható a márka hivatalos weboldalán – nanoil.hu. Másrészről, a honlapon számtalan olyan professzionális terméket találsz, amelyek nagyszerű eredményeket érnek el a haj-, arc-, és testápolásban. Lehetőséged van, megtekinteni a Nanoil teljes szépészeti arzenálját, és ennek tudatában összeállítani a szépségápolási rutinodat.