2016 év 6 Hajregeneráló Terméke

A hajápolás minden nõ legalapvetõbb napi tevékenysége. Nem csoda, hogy a hajápolás és stilizálás piaca dinamikusan nõ, hiszen minden hónapban új termékek jelennek meg a boltokban. Íme, hat hajápolási újdonság az év elejétõl.

Living Proof Night Cap – éjszakai szérum

A Living Proof Night Cap éjszakai hajszérum erõs regeneráló tulajdonságokkal, melyek táplálják és erõsítik a hajat alvás közben. Hajunk minden nap sérül és a bonyolult helyre állító kezelések drágák és idõigényesek. A Living Proof Night Cap Serum életet, fényességet és puhaságot nyújt a sérült hajnak, mindezt a regeneráló tulajdonságoknak köszönhetõen.

L’biotica Professzionális Kezelés – kozmetikai vonal

L’biotica Professzionális Kezelés készlet a Volume sorozatból hajápoló kozmetikumok LightCoplx formulával és természetes rozmaring kivonattal. A Volume L’biotic termékek kettõs hatással vannak – világosítják és dúsítják a hajat, miközben regeneráló hatással vannak azon hajrészekre, amelyek igénylik a táplálást.

Nivea Repair & Targeted – sampon és balzsam

A Nivea tápláló termékek új vonala intelligens technológiát használ, ún. KERADETECT™. Nivea Repair & A Célzottan Ápoló Kozmetikumok erõsítik és javítják a haj minõségét anélkül, hogy felesleges súlyt kapna a haj. Makadámiadió olajat, Euceritu® és Tápláló Esszenciát ötvöz.

Bioelixire Makadámiadió és Kollagén – hajmaszk

A Bioelixire termékében ötvözi a makadámiaolaj és a természetes kollagén elõnyös tulajdonságait, melyek együtt még a nagyon sérült hajat is képesek regenerálni. A hajmaszk bambuszkivonatot is tartalmaz, mely továbbá hidratálja a hajvégeket.

Pantene Expert Age Defy – kozmetikai vonal

Pantene 40 év feletti emberek elvárásainak felel meg, akiknek haja finomabbá válik és kevésbé sûrû. Pantene Expert Age Defy olyan összetevõkbõl áll, amelyek fiatalítják a haj szerkezetét és a következõ problémákat távolítják el: törékeny haj, töredezett végek, bodorítás, matt szín és vékony haj.

Rene Furterer Absolue Keratine – hajmaszk

Rene Furterer bemutatta az erõsen regeneráló hajmaszkot, amely kizárólag növényi keratinból áll. Az Absolue Keratine nagyon száraz, sérült és fodrászkezelések által túlterhelt hajra tökéletes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük