2016 Tavasz-Nyár Smink Trendek

2016 tavasz – nyár szezon fõ jellegzetessége a sminkben, a tökéletesség hiánya lesz. Különösen a szemsminken vehetõ észre és a szemhéjtus vagy szemhéjfesték alkalmazásában. A klasszikus egyenes vonal a szemhéjon lassan kimegy a divatból. Helyét egy vastag, szabálytalan és vagány vonal veszi át számtalan színben. Nagyon divatosak lesznek a foltok és pontok a szem külsõ szélén és a szemhéjon. A kifejezõ vonalat meg lehet rajzolni a szemöldökíven és a szemráncokon.

2016-ban dominálnak majd a matt ajkak. Elfelejthetjük a fényes és ragyogó foltokat és elemeket a szájrúzsban. A legújabb trend megfosztja az ajkat a ragyogástól, bár intenzív színeket használnak rajta. Az úgynevezett ombre hatás nagy visszatérését tapasztalhatjuk az ajkakon. Az idei évet dominálja majd a piros, burgundi, kék és arany színek, melyek tökéletesen alkalmazkodnak a visszafogott szemsminkhez, ún. „smink nélküli” sminkhez.

A tavasz-nyár szezon másik szépség újdonsága a hosszú szempillák. Nem csak az egyenkénti vagy csík szempillákról van szó. A szempillákat egy szemhéjtussal vagy fekete szemceruzával is megrajzolhatjuk. Ez lehetõséget nyújt minden fajta alak és méret eléréséhez az új pillákon. Ha hosszú, fekete és érdekes pillák mellett döntünk, akkor a többi sminknek visszafogottabbnak kell lennie.

A fekete pillák nagyszerûen fognak kinézni a 2016 év következõ slágerével, ami a fekete szemhéjtus. A szemhéjon használható vagy pont a ráncok felett vonalban vagy nagy foltokban. A szemhéj felett árnyékolva erõs sminket nyújt, ami tökéletes a bátor lányoknak. Továbbá Bollywood és rock’n’roll stílusú sminket fogunk készíteni. A vad megjelenést egy kis brokátos pigmenttel lehet puhítani a szem belsõ zugába.

A tavaszi és nyári szezon intenzív és gyümölcsös színekrõl szól. Hasonló a smink esetében. 2016 legdivatosabb szem sminkje a többszínû smink; Kék, celadon és rózsaszín árnyalatok fognak uralkodni. A megjelenés várhatóan üde, energikus, érdekes és tavaszias. De még egyszer, ez a smink inkább a bátor lányoknak ajánlott.

Az egyik legérdekesebb smink a brokát a szemhéjon. Egy szemhéjtus vagy szemhéjfesték segítségével színes és modern végeredményt készíthetünk. A brokátot az egész szemhéjre és fölé kell felvinni, a pillák vonalán mentén és az egyik szemzugban. Ha ezt a kozmetikumot kívánjuk használni, jó smink lemosót kell beszereznünk, mely a legkisebb anyagot is eltávolítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük