Gwen Stefani és Urban Decay Arcpirosító palettája

Amikor egy tervezõ vagy egy film sztár kozmetikumot tervez, arra számíthatunk, hogy az valami különleges és érdekes lesz. Ez történt most is. A világhírû ismert énekesnõ, Gwen Stefani és Urban Decay márka együtt kidolgozták a színes smink kozmetikum termékcsaládot, UD Gwen Stefanit. Köztük megtaláljuk a Gwen Stefani Arcpirosító Palettáját.

Gwen Stefani pirosítók négyszögletes palettában vannak elhelyezve tükörrel mellékelve. Nagyszerû megoldásként szolgálhat azoknak, akik útközben szeretnének javítani sminkjükön. Benne hat színben találsz kozmetikumokat arc kontúrozáshoz. Ezek a színek: Cherry (világos selymes rózsaszín), Easy (sötét rózsaszín arany pigmentekkel), Angel (nude árnyalat finom csillogással), Lo – Fi (meleg matt barna), Hush (világos rózsaszín arany pigmentekkel) és OC (rózsaszín-barack árnyalat).

Gwen Stefani Arcpirosító Palettája Urban Decaytól 8 órán keresztül tart, nem kenõdik el és minden bõrtípushoz alkalmazkodik. A pírnek krémes állaga van, mely megkönnyíti a felvitelt és természetes hatást biztosít. Széles és szögletes, puha sörtéjû kefével kell felvinni. A termék kis mennyisége is elegendõ a szép smink elkészítéséhez és az arc kontúrozásához. Az arcpírt közvetlenül a pofacsontokra kell eloszlatni vagy alatta. Attól függ, hogy milyen az arc formája és milyen hatást szeretnénk elérni. Ezt a kozmetikumot ugyanakkor szemhéjfestékként is használhatjuk.

A termék hatása és árnyalatai hasonlítanak Gwen Stefani ízlésére. Az énekesnõ szereti a fekete és fehér kombinációkat, de ugyanakkor az arany díszítéseket is. A színeket felfedezhetjük a videó klipjeiben és ugyanilyen tervezésû az arcpirosító paletta. Ráadásul a kozmetikumok árnyalatai tükrözik az énekesnõ személyiségét. Ezért az UD Gwen Stefani kollekcióban piros, rózsaszín és barna színû kozmetikumokat találunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük