Mesés, hosszú szempillák szalonkezelés nélkül. A legjobb szempillaspirálok a tökéletes szempillákért

A szempillák nagyon fontosak, mivel keretezik a szemet. Sokan nem szeretnek műszempillákat hordani, mert elméletileg ronthatja a természetes szempillákat. De ha megtalálod a számodra megfelelő szempillaspirált akkor nem is lesz szükséged rá. Tökéletes szempillaspirál valóban létezik!

Miért mindig jó választás a szempillaspirál?

A szempillaspirálok a legnépszerűbb szépségápolási cikkek közé tartoznak; mindenhol elérhetőek, online és offline egyaránt. Általában azok, akik nem szeretnének szempilla hosszabbítást, szempillaspirált választanak, hogy hosszabb szempillákat és elbűvölő szempilladefiníciót kapjanak.

Nyilvánvalóan a szempillaspirálok különböznek attól függően, hogy milyen márka gyártja őket, milyen összetevőkből állnak, és milyen keféjük van. Ezek a tényezők határozzák meg, hogy egy szempillaspirál könnyen alkalmazható-e és a kívánt hatást eredményezi-e.

A szempillaspirál azért jó választás bárki számára, mert nem terheli túl a szempillákat. Ráadásul a felvitele könnyű, és kevés időt vesz igénybe. Nem csoda, hogy a nők folyamatosan keresik az ideális szempillaspirált.

4 szempillaspirál, amely a kívánt eredményt hozza

Manapság a szempillaspirálok választéka határtalan. Bár sok termék állítólag a kívánt hatást kelti, valamint kondicionálja a szempillákat, sok közülük már az első használat után cserbenhagy minket.

A következő lista olyan szempillaspirálokat gyűjt össze, amelyek megfelelnek a gyártó ígéreteinek.

nanolash mascara

#1 Nanolash szempillaspirál

A Nanolash szempillaspirál két változatban kapható:

Mindkettő jól formázott, szilikon sörtéjű kefékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy megragadjuk a rövid szempillákat (ezek az apró szőrszálak általában kihívást jelentenek a szempillaspirál felvitele során).

A Nanolash szempillaspirál prémium termék. Ez a termék nem csomósodik és nem hámlik. A szempillaspirál ellenáll a zord időjárási körülményeknek is, és soha nem maszatolódik el.

lashcode mascara

#2 Lashcode Mascara

A Lashcode Mascara egy szempillákat hosszabbító és dúsító termék. Már egyetlen felvitel után megteremti a kívánt eredményt, ráadásul ez egy igazán tartós szempillaspirál, amely soha nem maszatolódik vagy hámlik.

Ami a szempillaspirál keféjét illeti, az optimális formájú, és kiváló minőségű szilikon sörtékből készült. Pontosan szétválasztja a szempillákat, és megakadályozza a csomósodást. A legtöbb nő, aki már tesztelte a Lashcode Mascara, nagyon jó véleménnyel van róla.

#3 Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes Mascara

A Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes egy hosszabbító és dúsító szempillaspirál. A véleményezők szerint legalább két rétegre van szükség a termékből a megfelelő hosszúság és volumen eléréséhez. Gyorsan szárad, így a felvitele nem okozhat gondot.

A Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes Mascara keféje megfelelő formájú, keskeny hegyű és sűrűn elhelyezett sörtékkel rendelkezik az alján. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan szétválasszuk a szempillákat és megakadályozzuk a csomósodást. Másrészről viszont azt kívánjuk, bárcsak hosszabb ideig tartana a termék, a nap végére hajlamos hámlani.

#4 Maybelline Great Lash Mascara

A Maybelline Great Lash Mascara a legtöbb szépségboltban kapható. A hosszabbító szempillaspirál állítólag a műszempilla hatást adja, azonban az online vélemények szerint nem biztos, hogy sikerül elérni a hatást. Az sem tetszik, hogy milyen sokáig tart. A Maybelline Great Lash Mascara hajlamos arra, hogy a felviteltől számított néhány óra elteltével leperegjen.

A termék rövid kefével érkezik, ami gondot okozhat a szempillaspirál felvitelénél. Rontja a helyzetet, hogy a sörték finoman helyezkednek el, ami miatt a szempillák összetapadhatnak.

Összefoglaló

Bemutattunk négy szempillaspirált, amelyek a legjobbnak bizonyultak más termékekkel összehasonlítva. A Nanolash Mascara vitathatatlanul bajnok, és egyszerűen hibátlannak tűnik.

A többi szempillaspirálnak vannak hiányosságai, azonban jól működnek, és biztosan lehetővé teszik az egyenletes fedést és a szép eredményeket. Azt tanácsoljuk, hogy válaszd ki azt a szempillaspirált, amelyik kielégíti az igényeidet és elvárásaidat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük