Minden nõ tudja, hogy a legjobb kozmetikumokat könnyû használni és minden sminkes elvárást betölt

Minden nõ tudja, hogy a legjobb kozmetikumokat könnyû használni és minden sminkes elvárást betölt. A Smashbox márka láthatóan ugyanígy vélekedik. Ezért tervezték meg a stift pirosítót – L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color. Nézzük meg, hogy vajon ezt a terméket te is szeretni fogod-e és sikerül-e fennmaradnia.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color pirosító Smashboxtól nagyon szokatlan kozmetikum. Miért? Az ilyen típusú termékek többnyire lapos paletták vagy kerek tégelyben vannak és a préselt formája színes porra hasonlít. Mégis a Smashbox pirosító teljesen más. A terméknek stift alakja van és ahhoz, hogy használjuk meg kell csavarni az alsó részét (úgy mint az ajakrúzs esetében). De ez nem minden! L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color pirosító mellett egy szivacsot is kapunk. Nyílván minden lány imádni fogja ezt a megoldást; nincs több kefe, ugye? Vagy tényleg? Egy idõ után a szivacs teljesen felszívódik kozmetikummal és piszkos lesz. Lényegében megmoshatjuk és újrahasználhatjuk, de tudnod kell, hogy az applikátoron (keféken és szivacsokon) baktériumok termelõdnek, amelyek károsak lehetnek a bõrre. Tiéd a választás.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color arcpirosító Smashboxtól nyolc árnyalatban kapható: Sheer Pink Pearl, Peachy Pink With Golden Shimmer, Warm Coral, Bright Fuschia Pink, Burgundy Wine, True Pink, Rose Nude és Brighr Warm Coral. A helyesen használt kozmetikum természetes hatást kelt a bõrön, kiemeli az arc elõnyeit, valamint szép és ragyogó megjelenést biztosít. A pirosító világos, csillogó végeredményt nyújt, jól vegyül az alapozóval és átlátszó púderrel. L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color pirosítót az arcpofákra kell felvinni és egy szivaccsal beárnyékolni. Ami érdekes ezzel a termékkel kapcsolatosan, hogy a szájon és az arc egyéb részein is alkalmazható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük