Nanoil Anti-Redness Face Serum vs. hagyományos nyugtató arcszérumok

Két dolgot tehetsz, ha rosaceás a bőröd: választhatsz egy hagyományos nyugtató szérumot, illetve a Nanoil Anti-Redness Face Serum-ját. Mire végigolvasod ezt a cikket, rá fogsz jönni, mely termék illik hozzád jobban. Olvass tovább és hozd meg a helyes döntést – azt a döntést, amiért a bőröd hálás lesz. 

Kezdetben, próbáljuk meg megérteni, hogy mi is valójában a rosaceás bőr. Bőrtípusról beszélünk? Ismered a jellemző tulajdonságait? Illetve, tisztában vagy azzal, hogyan ápold megfelelően?

A rosaceás bőr jellemzői 

A rosaceás bőr sok esetben teljes egészében kivörösödött és hajszálértágulatokkal, vagyis pókháló erekkel tűzdelt. Amikor a hajszálerek gyengék és a bőr vékony, akkor sokkal inkább hajlamos az irritációra. Az érzékenysége lehet genetikus, de fakadhat a rossz táplálkozásból, a túl sok UV-sugárzásból(pl. napozás) és a nem megfelelő termékek és kezelések használatából is.

Mi teheti a tüneteket még súlyosabbá? A legtöbb esetben a hirtelen hőmérsékletváltozás, a fagyos vagy  perzselő időjárás, a napsugárzás, az alkohol (külsőleg és belsőleg egyaránt ártalmas), erős fűszerek, túl sok edzés, sőt még a túl heves érzelmek is előidézhetik. 

Rosaceás bőrápolási tippek

A rosaceás bőr esetében a  legfontosabb feladat az irritáció csillapítása és a védelem biztosítása mindentől, ami a nemkívánt tüneteket kiválthatja. A megoldás a megfelelő bőrápolásban keresendő – hidratálás, ápolás és UV-védelem, ám mindenekelőtt a bőrben lévő hajszálerek megerősítése és a gyulladás leküzdése a legfontosabb feladat. És mindennek a legegyszerűbb módja egy arcszérum.  

Rosaceás bőrre ajánlott szérum 

Az érzékeny bőrnél a megfelelő arcszérum kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. 

1. Alkoholmentes a szérum? 

Nagyon sok termék tartalmaz alkoholt, hogy a ezzel könnyítsék meg a hatóanyagok felszívódását, ám a rosaceás bőr esetén, amely különösképpen érzékeny az irritációra, csak ront a helyzeten. Éppen ezért bölcs dolog, minden olyan terméket elkerülni amiben alkohol van. 

2. Kevés összetevőt tartalmaz a formula? Természetes összetevőket tartalmaz? 

Minél kevesebb mindent tartalmaz, annál kisebb a kockázata a reakciónak. A legjobb, ha olyan terméket választasz, ami növényi alapanyagokból készül és nem okoz sem irritációt, sem égő érzést.  

3. Könnyű a szérum? 

A rosaceás bőr az olajos krémeket sem viseli jól, hiszen ezeknek idő kell mire felszívódnak, olajos érzetet hagyva maguk után a bőrön és mindennek következtében a pórusokat is elzárják. Egy vizes alapú szérummal jobban jársz, különösen akkor, ha a bőr nyugtatására lett kifejlesztve.  

No.1: Nanoil Anti-Redness Face Serum

A Nanoil arcszéruma a legjobb választás, hiszen minden követelménynek megfelel, amit egy rosaceás bőr támaszthat. Könnyen felszívódik, hiszen a textúrája nagyon könnyű, ez egyúttal azt is jelenti, hogy nem tömíti el a pórusokat. Mindennek a tetejében, már az első használattól kifejti a hatását, ezzel hozva megkönnyebbülést és az érzékenységből fakadó tünetek csökkenését. A Nanoil szérumban található növényi kivonatok miatt irritáció nem lép fel.  

  • Megerősíti, tömörebbé és rugalmasabbá teszi az ereket.
  • Csökkenti a rosaceát és a pirosságot.
  • Minimalizálja az elszakadt hajszálerek láthatóságát. 
  • Fakóbbá teszi a foltokat és elszíneződéseket. 
  • Késlelteti a bőr természetes öregedését.
  • Megelőzi a pókhálóerek későbbi megjelenését.
  • Minden ismert bőrirritációtól megvéd.

a legjobb szérum az arc kipirosodása ellen Nanoil

Mi található a Nanoil Anti-Rednessben?

A Nanoil a legfinomabb alapanyagokat foglalja magában ezzel nem csak minden szükségletét kielégíti a rosaceás bőrnek, de további széleskörű hatásai is vannak. Az összetevők listája nagyon rövid, teljesen vegán és állatkísérlet mentes. 

A hársfa kivonata felelős az irritáció csökkentéséért. Az indiai Punarnava kivonata gondoskodik a szabadgyökökről és az oxidatív stresszről. A vadgesztenye gyökerének kivonatának és a niacinnak (B3-vitamin) a feladata, hogy megerősítse a hajszálerek falait és megelőzze az elszakadásukat, pont úgy, ahogy a ciprus toboza is, ami egyúttal hidratál, ápol, revitalizál és véd is. Ezek az összetevők egy sokoldalú és erőteljes rosaceás bőrre kiváló termékben egyesülnek. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük