Nanolash Serum – Légy olyan, mint egy amerikai szépség

Az amerikai szépség kanyona tartalmazza a vékony alkatot, hosszú hajat, kiemelkedõ testet és szexi megjelenést. Ez a tökéletes megjelenés nem csak az amerikaiak célja, hanem más nõk célja a világon. Ahhoz, hogy nõiességet és kifejezõséget varázsolj az arcodra, használj smink trükköket és csak a fejlett ápolásba fektess.

Ma megvitatjuk a szempillanövelõ szérumokat, amelyek  alternatívaként szolgálnak a szempilla hosszabbításra és sminkre. Közülük a legnépszerûbb a Nanolash szempilla fokozó szérum. Vajon a szempillák az amerikai kanyonok szépségének részei?

“Sem túl vékony, sem túl kövér, amerikai stílusban”

A szép kanyonok nincsenek rögzítve. Ma szépnek minõsítik a csábos idomokat, holnap pedig a vékony és kevésbé kifejezõ hölgyek veszik át a tetszés középpontját. Ettõl függetlenül, a szépség ikonjai továbbra is az amerikai színésznõk lesznek, mint Marylin Monroe. A nõiesség számít, valamint az elõnyök kiemelése, a tökéletlenségek fedése és mindenek felett a szép arc. Lénye0gében az utolsó vonzza a legnagyobb figyelmet. Arcod megjelenését tökéletes sminkkel vagy plasztikai sebészettel javíthatod. Mindig követheted az amerikai nõk lépéseit és szempillanövelõ szérummal ápolhatod kifejezõ szemeid, mint amilyen a Nanolash.

A szépség iránti kiemelt odafigyelést észrevették pl. a plasztikai sebészek. Ezen a foglalkozási csoporton, Világ Intézete által végzett kutatása azt jelzi, hogy a legtöbb figyelmet a kinézetünkre fektetjük.

Átlagosan 70-80% esztétikai orvostudományi eset érinti az arc területet. Ez érthetõ. Csak egyszer kapunk lehetõséget elsõ benyomást szerezni, és ami elõször felkelti a figyelmet, az az arc. Általában mellkastól felfelé látjuk magunkat pl. a tükörben vagy a bolt ablakában. Ezen oknál fogva, az amerikaiak imádják az erõs sminket. Valójában próbálják kihangsúlyozni az elõnyöket, amennyire csak lehet. A sztárok példáját követve, azt szeretnénk, ha az emberek észrevennék szemeinket. Nem csoda, hogy mi is, mint a sztárok, különbözõ kezelésekkel próbáljuk megnagyobbítani, megemelni, helyreigazítani vagy hosszabbítani egyes testrészeinket, mint pl. a szempillákat.

“Nanolash – egy lépésre a tökéletes szempillákig “

szempilla novesztes - NanolashTöbb száz szempilla növekedést serkentõ kozmetikum közül alacsonyabb és magasabb árral rendelkeznek. A legdrágább kezelés akár ötször többe kerül, mint a szempilla hosszabbítás. Azonban nem az ár számít, hanem a minõség. A legjobb hatás, komplex mûködés és legjobb összetétel garantálja, hogy a Nanolash szempillanövelõ szérumot több száz (ha nem ezer) nõ ajánlja, világszerte.

Nanolash szérum a legnépszerûbb, mert:

 • legjobb minõsége van, kedvezõ áron,
 • leghatékonyabb formulával rendelkezik és biztonságos formulával,
 • heteken belül biztosít eredményeket,
 • hosszantartó hatást nyújt a szempilláknak.

A Nanolash szérum tulajdonságai a komplex hatóanyagokon alapulnak, amelyeket a legnagyobb gondossággal fejlesztettek ki.

A Nanolash szérumot a szemhéj gyökér vonalán kell alkalmazni, hogy közvetlenül felszívódjon a szempillák hagymáiba. A formula felelõs az erõsítésért, a táplálásért és a szempillák állapotának általános javulásáért.

Az intenzív kezelés elsõ hatásait 2-4 hét után fejti ki. A Nanolash szérum rendszeres használata során, általában 2-3 hónappal késõbb a szempillák sûrûbbek, hosszabbak és hajlékonyabbak. A 3 ml-es volumen csomagolás elegendõ szérumot tartalmaz hat havi kezelésre, ha az ajánlásoknak megfelelõen használjuk.

A legjobb hatásokért, a Nanolash szérumot tökéletesen tiszta és száraz szemhéjra kell felvinni naponta egyszer. A precíz ecset egyetlen mozdulata, lefekvés elõtt elegendõ. A Nanolash szérum szemöldök erõsítésére is használható, sûrûbb megjelenés biztosításával.

18 Komment “Nanolash Serum – Légy olyan, mint egy amerikai szépség”

 1. Ágnes

  számomra nagyon jól működik 🙂 most a második palacknál járok és nincs szükség minden nap hazsnálni. 2-3 hetente alkalmazom a hatások fenntartásáért.

  Válasz
 2. Irén

  Én már az összes kapható szérumot kipróbáltam, és ez az egyetlen, ami tényleg hatásos. Imádom. 🙂

  Válasz
 3. Kata30

  Én revitalash-t használok és elégedett vagyok a hatásokkal. Szeretném kipróbálni a nanolash-t, de nem akarok kockáztatni, mert már van egy bevált kozmetikumom.

  Válasz
  • Emi

   Most váltottam le a revitalash-t nanolash szérummal, mert az eredmény ugyanaz, a nanolash viszont olcsóbb

   Válasz
  • Macska_Imádó

   Ez biztosan egyéntől függ, de szerintem a nanolash sokkal gyengédebb a bőrre és a hatások hosszantartóak (számomra)

   Válasz
 4. Móni

  Sok pozitív véleményt olvastam a szérumról! :))

  Válasz
 5. Karolina

  Én már nem viseltem műszempillákat, amikor a kozmetikusom ajánlotta ezt a szérumot. Csalódott vagyok, mert azt gondoltam, hogy apiláim sűrűbbek lesznek, bár hosszúság szempontjából valóban eredményes.

  Válasz
 6. Kati_J

  Boldog vagyok az eredménnyel, mert korábban vékony és fakó szempilláim voltak. Most sokkal sűrűbbek és szempillaspirál nélkül sötétebbek.

  Válasz
 7. Anett

  Ki kell próbálnom! A cikk erre késztet! 😀

  Válasz
 8. Szilvi

  lehet, hogy ezek a szérumok erősítik a szempillákat, de sosem helyettesíthetik a műszempillákat

  Válasz
  • Lili

   ez attól függ, hogy milyen hatást szeretnél. Ha valaki drámai és természetellenes szempillákat szeretne, akkor nem lesz megelégedve a szérum hatásával.

   Válasz
 9. ThePinkPanther

  Néhány napja kezdtem használni a szérumot, mert szülinapi ajéndékként kaptam. Remélem, hogy olyan lesz, mint amilyennek leírtátok:) alig várom, hogy lássam az eredményeket

  Válasz
 10. Renáta

  három hét után észrevettem a különbséget! Ilyen rövid idő alatt a szempilláim hosszabbak lettek

  Válasz
 11. Angéla

  még egy drága és haszontalan kozmetikum

  Válasz
  • Alexa

   Sokáig küzdöttem a szempilláim ullásával, de ez a szérum segített! Nem értek egyet azzal, hogy ‘haszontalan’ lenne

   Válasz
 12. Natália

  Szeretném kipróbálni, de az ára miatt nem nekem való.

  Válasz
  • Anna93

   Szerintem nem is olyan drága, figyelembe véve, hogy ennél sokkal drágább sérumok is vannak, de nem hatásosak

   Válasz
 13. Paula

  Még nem használtam ezt a szérumot, de hamarosan kipróbálom! Visszajövök és elmesélem, milyen :))

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük