Négy Meglepõ Hajeszköz, Amire Szükséged Van

Az igazi haj szerelmesei tudják milyen széles a hajtermékek piaca. Minden hajtípushoz és minden problémához találunk terméket szinte minden illatban és szín változatban. Van bármi is, ami meglephet minket? Igen. Érdekes és ugyanakkor hasznos hajeszközök sokasága van. Lent bemutatjuk a négy meglepõ eszközt, mely minden nõ számára szükséges.

No.1 Hajvágó csipesz

Minden lány, aki a frufrus hajstílus mellett dönt, ismeri ezt. Épp, hogy a fodrásznál voltál, de a frufrutól nem látsz, a szemedre megy, és nem engedelmeskedik. Így újra keresned kell egy fodrászt, aki nem fog túl sokat kérni azért, hogy két vágással lerövidíti a frufrut. Mi lenne, ha egyedül csinálnád? Lehetetlen? Begörbül és nem lesz szép? Amennyiben egy ehhez megfelelõ eszközt szerzel be, amivel egyedül is megcsinálhatod, szép lehet. CreaClips vagy Bango hajcsatokat készítenek, amelyekkel úgy rögzítheted a frufrut, hogy könnyebben lehet levágni azt a réteget, ami zavar, anélkül, hogy megsérülnél.

No.2 Bob Eszköz

Szeretnéd követni a tavaszi divatot és egy szép bob frizurát viselni, de nem szeretnéd levágni a szép hosszú hajad, amit hónapokig növesztettél? Bob Maker clip az elmúlt hónapok igazi bombája, melynek köszönhetõen szép bob hajfrizurát készíthetsz hosszú hajból. A hosszú clip segítségével összefoghatod a “felesleges” hajad és elrejtheted a bob alá olyan stílusban, hogy az kényelmes és természetes.

No.3 Háló strandos hullámokhoz

Friss strandos kinézetrõl álmodozol, de nincs idõd vagy kedved kitesztelni az összes furcsa módot és terméket, melyek állítólagosan ezt biztosítják? Kevin Murphy hálója a finom és nem túl hosszú haj segítségére jön. A selymesen puha és vékony anyagú háló segítségével könnyen megkapod a kívánt hajstílust. Csupán annyit kell tenned, hogy alvás elõtt nedves hajra teszed a hálót és reggel hullámos hajjal fogsz felébredni.

No.4 Éjszakai hajpánt természetes hullámos hatásért

Hollywood hullámokról álmodozol, de nincs idõd vagy kedved magas hõmérsékletû göndörítõvel kínozni a hajad? Vannak eszközök, amelyek begöndörítik a hajad, miközben alszol. Lehetetlen? Aurora Band egy puha hajpánt, mely rögzíti a nedves hajat alvás közben és semmi erõfeszítés nélkül természetes hullámok hatását kelti reggel. A fejedre kell tenned a hajpántot, körbe csavarnod a hajad és így elaludni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük