Nem tudok ellenállni a Nanoil-nak!

A természetes olajok átvették az uralmat a kozmetikum piacán s nem fognak egyhamar eltûnni, mert bebizonyították, hogy pótolhatatlan helyreállító szérumként mûködnek. A természetes olajokban lévõ telített zsírsavak a legjobb regeneráló csapatként fejtik ki hatásukat, megjavítva a károkat a haj belsejében és felületén.

A kozmetikai piac széles választékú terméket kínál, amelyek természetes olajokat tartalmaznak. Azonban oda kell figyelni, hogy nem minden olaj egyformán jó minõségû. Az értékes összetevõkön kívül, a legtöbb termék rengeteg vegyi és komedogén anyagot tartalmaz, mint amilyenek a parabének, szilikonok és dehidratáló rövid láncú alkoholok. Az ilyen kozmetikumok többsége nem megfelelõ a fejbõrre. Ezért az olajok sem tudják betölteni természetes funkciójukat: hajszálak helyreállítása, de legfõképpen – a hajhagymák erõsítése és regenerálása. Elvégre, a haja szépsége és egészsége a hajhagymákban rejlik.

Van egy hajolaj, amely mindenek felett tûnik ki. Ez a reneszánsz terméke – kitûnõ, egyedi és sokoldalú. Egy új fényt vet a hajápolásra. Ráadásul, a terméket olyan könnyû használni, hogy majd ’ nem tud neki ellenállni. A Nanoil hajolaj 3 különbözõ verzióban kapható. Mindegyikük különbözõ típusú hajra való. A részletes információkat megtalálja a Nanoil honlapon. Ily módon, a haj típusának meghatározása rendkívül könnyû lesz. A Nanoil hajolajt egyszerûen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezen ikonikus terméknek köszönhetõen, nem fog többé panaszkodni haja állapotára.

Miért fog beleszeretni a Nanoil hajolajba?

 • Nanoil az egyedüli hajolaj, mely hajtípusához alkalmazkodik. Ennek eredményeként alapos hajápolást biztosít, – ami egy adott hajtípushoz megfelel. A termék három verziója jól szinkronizál hajunk porozitásához.
 • A Nanoil hajolaj különbözõ természetes olajokkal gyönyörködtet, amelyet minden verzió tartalmaz. A bolti olajok csupán kettõ vagy három olajt tartalmaznak, amelyek ráadásul nincsenek jól kiválasztva, miközben a Nanoil hat vagy még több olajt tartalmaz (verziótól függõen). Mindegyik olaj eltérõ funkciót tölt be, s különbözõ összetevõivel nyújt egészséges növekedést és szép megjelenést hajának. A termékben lévõ minden olaj kiegészíti egymást és egy tökéletes kompozíciót képeznek a hajápolás számára.
 • Nanoil hajolaj csodálatos tervezésû. A palack elegáns és exkluzív. A termék akár dekorációként is szolgálhat minden fürdõszobában vagy asztalon. A jó minõségû csomagolás jó minõségû terméket jelent, ami a palackon belül található. A Nanoil a lehetõ legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel jött létre. Nem félünk állítani, hogy ennek a haj kozmetikumnak legszebb tervezése van.
 • Nanoil hajolaj nem csak a természetes olajok mennyiségével és minõségével kápráztat el bennünket. Azért is fogja szeretni, mert az egyedi és innovatív összetevõi növelik a haj növekedését és sûrítik a hajat. Az egyedi baicapil és keratin komplexumnak köszönhetõen, visszaáll a haj egészsége, hosszabb lesz és szebb, mint még soha.
 • A Nanoil hajolaj tartozik sokoldalúságával, hisz használói különbözõképpen alkalmazzák. Hajmaszkként mûködik, gyógyító kezelésként a fejbõrön és hajhagymákon, szérumként a hajvégeken, illetve hajon hagyható kondicionálóként. A Nanoil olaj képes számos hajterméket helyettesíteni. Nyugodtan szabaduljon meg az összes terméktõl, amelyek vegyi anyagokat tartalmaznak, parabéneket és szilikonokat. Helyettesítse õket a biztonságos és multifunkcionális Nanoil-val.
 • A Nanoil hajolaj alkalmazása számos lehetõséget nyújt. A kozmetikumot többféleképpen lehet használni. Közvetlenül a hajra lehet tenni (nedves vagy száraz) vagy a fejbõrre. Hagyja rajta néhány órán keresztül, majd mossa ki vagy szérumként használja a hajvégekre (öblítés nélkül). Ez egy kitûnõ hajszépítõ és ragyogást növelõ terméknek fog bizonyulni, ezért akár többször naponta tudja használni a száraz hajvégeken. Továbbá egy intenzívebb kezelést is igénybe vehet úgy, hogy – még a szárítás elõtt nedves hajra teszi a Nanoilt.
 • Elõnyök a hajra. Már az elsõ alkalommal észre fogja venni a különbséget. A Nanoil hajolaj azonnal szépíti a haját. Ha rendszeresen használja, elképesztõ megjelenést biztosít, és ugyanakkor egészséget és regenerációt a hajtövétõl a végekig.
 • Hatékonyság – minden nõ által értékelt minõség. Senki sem szereti, amikor egy termék gyorsan elfogy. Azonban a Nanoil hajolaj ilyen szempontból nem fog csalódást okozni. Akár hónapokig is élvezheti a terméket.

18 Komment “Nem tudok ellenállni a Nanoil-nak!”

 1. Pami

  Nemrég ismertem meg, pontosabban a fodrászom bemutatta, én pedig azonnal megrendeltem. A közepes porozitású hajtípusra verziót szereztem be, és imádom a hatását.

  Válasz
 2. Dóra

  Nekem a magas porozitású hajtípusra való termék van meg és már majdnem befejeztem a kezelést. Az olaj fogy, de a hatása annál jobb! A hajam magasról közepes porozitású lett, ezért most a közepes porozitású hajra verziót veszem meg.

  Válasz
 3. Adél

  a természetes hajolajok a legjobb hajápolást nyújtják, viszont jó minőségűnek kell lenniük

  Válasz
 4. Katarina

  Én imádom a haj olajozását, olyan puha és ragyogó! <3

  Válasz
 5. miss_chaoss

  Én is, viszont a hajam csak rövid ideig néz ki szépen. Gyorsan zsírosodik és elveszíti tartását

  Válasz
  • AniH

   milyen tíousú olajt használsz? Lehet, hogy nem felel meg a hajad típusának vagy a használati módszer nem a legjobb

   Válasz
  • lisza

   lehet, hogy egyszerre túl sok olajat használsz

   Válasz
 6. Klára

  minden haj rajongónál kötelező!

  Válasz
 7. Amália_b

  Egyik barátnőmnél egyszer kipróbáltam és nagyon megtetszett. Jó állaga van és kellemes illatot áraszt. Bár nem vagyok biztos, hogy megveszem…. az ára miatt.

  Válasz
  • Mili

   Valóban nem olcsó, de én hajlandó vagyok megfizetni a hatását és a minőségét

   Válasz
  • Juli66

   Véleményem szerint az ár megfelel a hatékonyságnak és a minőségnek. Nekem sokat segített, ugyanis komoly problémáim voltak a hajammal és a fejbőrrel

   Válasz
 8. Panna

  én a redken palackot jobban szeretem, de az olaj mégsem olyan jó, mint a nanoli közepes porozitású hajra! Nagyon pozitív

  Válasz
 9. FeketeMacska

  Én a fekete Redken-t használom és elégedett vagyok a hatásokkal

  Válasz
 10. Szilvi_

  Köszönöm a cikket, épp most keresek olyan olajt, amit a fejbőrre lehet masszírozni anélkül, hogy lenehezíteném a hajat

  Válasz
 11. gp

  milyen sampont használtok az olaj kiöblítéséhez?

  Válasz
  • Zsófi

   Legjobb, ha kimélő, SLS mentes sampont használsz, bár szereintem minden haj rajongó csak ilyet használ 😉

   Válasz
 12. margit

  én azt ajánlom, hogy végezd el a honlapon olvasható tesztet

  Válasz
 13. minimini

  Az olaj összetevőit összehasonlítottam az eddig kipróbált olajok összetevőivel és be kell vallanom, hogy nem csoda, hogy a nanoilnak ilyen jó értékelése van! Most használom el a kerastaset, de a következő biztosan nanoil lesz

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük