Parfüm horoszkóp. Melyik illatot választanád?

Minden csillagjegy különbözõ személyiséggel rendelkezik, így minden személyiségvonásnak más illatot kell használnia, hogy összhangba kerüljön önmagával. Akkor miért ne hozzunk létre egy parfüm horoszkópot? Ezt az ötletet Anne Nelson Sanford, híres parfümkészítõ hozta fel, aki vizsgálta a jelek közötti függõséget és az illat iránti preferenciákat. Nézd meg lent, melyik illat illik tökéletesen a személyiségedhez.

KOS – szenvedélyes és lelkes, mégis könnyen lehet elvonni a figyelmét, ezért a koncentráció javítására a cédrus illat a legjobb.

Ajánlott parfüm: Burberry The Beat

BIKA – természeténél fogva önfejû és büszke, ezért nem szabványos illatokra van szüksége, ami megmarad emlékezetében, és amitõl kibontakoznak belsõ érzései, mint pl. Nicotiana alata vagy édes dohány.

Ajánlott parfüm: Tobacco Vanille Toma Forda

IKREK – dinamikusak és nagyon társaságkedvelõk, szükségük van az új tapasztalatokra, amelyeket friss és nyugtató illatokkal lehet egyensúlyba hozni, mint pl. a gyengéd levendula.

Ajánlott parfüm: Eau du Fleurs Lavande, Chloe

RÁK – nyugodt, értékeli az otthon nyugalmát és nem szereti a változásokat, ezért a jel tökéletes illatának ki kellene emelnie érzékeny jellegét, mint a gardénia illata.

Ajánlott parfüm: Gardenia od Chanel

OROSZLÁN – a szociális élet királya és vezetõ, nem csak a munkahelyén, hanem a családi kapcsolatokban is, karakterét rózsa illattal lehet kihangsúlyozni.

Ajánlott parfüm: Rose The One by Dolce&Gabbana

SZÛZ – tökéletes és konzervatív ember, akinek egy stabil és elegáns illatra van szüksége, mint amilyen a fûszeres-nyugtató illat.

Ajánlott parfüm: Amouage Fate

MÉRLEG – egy veleszületett diplomata, aki hajlamos fontolóra venni a dolgokat, kételkedni és többször átgondolni,ezért egy olyan illatra van szüksége, amely bátorságot ad, mint pl. a fekete bors illat.

Ajánlott parfüm: Noir Epices, Frederic Malle

SKORPIÓ – vonzó személyisége van szenvedélyes karakterrel, akinek tulajdonságait a legjobban tubarózsa illata emeli ki.

Ajánlott parfüm: Do Son Diptyque

NYILAS – bájos személy erõs és karizmatikus személyiséggel, aki a vetiver nõies és érzéki illatában érzi magát a legjobban.

Ajánlott parfüm: For Her by Narciso Rodriguez

BAK – nyitott, racionális és nagyon praktikus személy, aki a finom jázmin illat könnyedstégével felkelti a világ kíváncsiságát.

Ajánlott parfüm: Beauty, Calvin Klein

VÍZÖNTÕ – egy álmodozó, aki a minden napi életbõl az álom világába szökik, ezért ahhoz, hogy a legkisebb sérüléssel lekerüljön a Földre, a narancsvirág olaj a legjobb.

Ajánlott parfüm: Acqua di Parma, Gelsomino Nobile

HALAK – rendkívül meleg és szenvedélyes emberek, akik a nyugtató és bizalomkeltõ illat használatával érzik magukat a legjobban.

Ajánlott parfüm: Sacred Wood by Kilian

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük