Regenerálás Ultimate Moisture Hydrating Krémmel YASUMItól

Intenzív hidratálást, táplálást és regenerálást biztosító arckrém Yasumitól olyan termék, amit szépségszalonokban és wellness központokban használnak, de mostanában a kiskereskedelemben is megtalálható. Hogyan mûködik az Ultimate Moisture Hydrating Krém? Érdemes-e befektetni egy profi kezelésbe, amit az intenzíven hidratáló Yasumi termékek nyújtanak?

Ultimate Moisture Hidratáló Krém

Az intenzív hidratáló krém Yasumitól mindennapi bõrápoló termék, mely nem csak, hogy hidratál, hanem regenerál ésásványokkal gazdagítja a bõrt. Az Ultimate Moisture Hydrating Cream védi az epidermisz érzékeny sejtjeit a külsõ sérülésektõl és mindez a fejlettaktív hatóanyagokat tartalmazó komplexumnakköszönhetõ magas tartalmú vitaminokkal és ásványokkal. A megfelelõ hidratáció szintje helyreáll csupán néhány napi Ultimate Moisture Hydrating Cream (úgy, mint a smink alap) használata után.

Komplex arc bõrápolás

Az intenzíven hidratáló arckrém Ultimate Moisture Hydrating Cream Yasumitól többdimenzionális hatással van minden bõrtípusra, mégis elsõdlegesen a száraz bõrre jó, melyen az öregedés elsõ jelei már megjelentek

  1. Optimális hidratálást és táplálást biztosít.
  2. Védi a bõrt a vízveszteségtõl.
  3. Simítja és puhítja az arcbõrt.
  4. Smink alapkénthasználható.

Aktív összetevõk a legjobb bõrápoláshoz

A Yasumi hidratáló krém alapja a tengeri kollagén és kitozán, melyek biztosítják a megfelelõ hidratálást és megelõzik a sejtek vízveszteségét. Különben a nedvesség helyreállításával az Ultimate Moisture Hydrating Cream felgyorsítja az epidermisz regenerálását. A jótékony E vitamin tokoferol formájában a természetes növényi olajokban erõs antioxidáns. Helyreállításon kívül lelassítja az öregedés folyamatát és erõsíti a bõrt. A megfelelõ hidratálást továbbá biztosítja a nátrium PCA , azaz, természetes hidratáló jelen a bõrben.

Yasumi Ultimate Moisture Hydrating Cream tengeri algákat tartalmaz, melyek felelõsek a megfelelõ ásványok ellátásáért a bõrben. Az ásványokban gazdag (pl. magnézium, kalcium, jód és cink) tengeri algák gondoskodnak a felhámban lezajló folyamatok jó lezajlását azzal, hogy közvetíti a szükséges tápláló összetevõket. A Yasumi arckrém továbbá búza csíra olajbangazdag, mely forrása minden szükséges zsírsavaknak és ennek köszönhetõen táplál, hidratál és rugalmassá teszi a bõrt és simít.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük