Regeneráló arcmaszk Yonelle Nanodisc Mask

Yonelle létrehozta a Nanodisc Mask érett és fáradt bõr regenerálására használatos, ami meg van fosztva a ragyogástól és az egyenlõ arcszíntõl. Különleges összetevõt tartalmaz, mely a bõr mély rétegeibe szállítja a tápláló összetevõket és így biztosítja a fiatalos és ragyogó megjelenést. A Yonelle maszkot mindennapi táplálásra lehet használni, alkalmanként vagy úgynevezett bankett kezeléshez. A nano disc masks palettájában három maszk található (mindegyik két változatban: tasak és tubus): N°1 Magic Compress, N°2 Amazing Smooth és N°3 Youthful Glow.

Yonelle elsõ maszkja, N°1 Magic Compress, minden bõrtípusra ajánlott 40+ éves nõknek. A kozmetikum azonnali simítást biztosít és puhítja a bõrt, amely hatás a kezelés után három napig tart. Ráadásul ez a maszk kiegyenlíti az arc bõrszínét, összehúzza a pórusokat és csillapítja az irritációkat. Eredményeként a bõr matt, a ráncok kisimulnak és állapota napról napra javul. Mindjárt smink elõtt használható. N°1 Magic Compress Mask összetevõi a hialuronsav, retinol, lime-kivonat, jojoba olaj és a kolloid agyag. Kétszer, háromszor hetente ajánlatos használni. Körülbelül 30 perc után ki kell öblíteni a kozmetikumot hideg csapvízzel.

N°2 Amazing Smooth Yonelletól száraz és kemény bõr ápolására javasolt. A kozmetikum hidratáló, tonizáló, frissítõ és helyreállító tulajdonságokkal rendelkezik. A rendszeres használat során a bõr simább, puhább és feszesebb érzést kelt, miközben a szúró érzés is eltûnik. Ráadásul, a termék csillapítja az irritációkat és erõsíti a bõr természetes pH értékét. Ez a maszk hialuronsavat, tápláló enzimeket, makadámia olajt és E-vitamint tartalmaz. A kozmetikumot kétszer vagy háromszor hetente kell felvinni a tiszta arcra, de kerüld el a szemek környékét. Felvitel során végezz arcmasszázst, ami felgyorsítja az aktív hatóanyagok felszívódását és stimulálja a vérkeringést a bõrsejtekben.

Utolsó a maszkok közül a N°3 Youthful Glow Yonelletól, amely minden bõrtípusra ajánlott, legyen az fáradt, dehidratált vagy elfakult. Ez a termék kiemeli, tonizál és fiatalítja a bõrt. Ráadásul a terméknek hámlasztó tulajdonsága van, ami aktiválja a bõrsejteket gyorsabb helyreállításhoz. Összetevõi a laktóz, a papain, karbamid, a D panthenol és hidratáló anyagok. Ezt a maszkot is kétszer vagy háromszor hetente kell használni reggel és/vagy este. 30 perc után hideg csapvízzel kell kiöblíteni. Sminkelés elõtt lehet használni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük