Trendek 2016-ban – Ragyogás a Sötétben Haj

Minden évben meglepõdünk egy újabb haj trenddel. Tavaly mindannyiunkat meglepett a galaktikus haj és a tökéletes nyári frizura, de idén a tervezõk egy lépést elõre tettek. Ragyogás a Sötétben Haj egy festési trend, amely során a haj nem csak szivárványszíneket kap, hanem…. ragyogást a klub sötétségében!

Ha közelebbrõl szeretnéd megnézni, hogyan néz ki ez a trend, tekintsd meg az Instagram oldalt #glowinthedarkhair. Az elmúlt hetekben, ezt az oldalt ellepték az olyan képek, amelyek ultraibolyán világító hajakat mutatnak be. Nem csak amatõr, hanem szakemberek által készített ragyogó haj képeit találod. Egyesek csak egyes hajszálat festenek be a változatosság kedvéért, míg mások az egész hajat ; vannak bátor emberek, akik szempillafestéssel is próbálkoznak, így teljes egészében ragyoghatnak a klubokban.

Hogyan Mûködik A Ragyogás A Sötétben Haj?

Az UV fény alatt érezhetõ fluoreszkáló hatás nem több, mint olyan hajfestés, amely erre szolgál. A boltokban már hetekig kapható a Manic Panic’s High Voltage Classic Cream festék, a többi hagyományos festék mellett: Hot Hot Pink vagyElectric Lizard. A festékek kínálatában nem csak erõs neon színek vannak, hanem visszafogottabb árnyalatok is; ha ez egyáltalán mondható a sötét haj ragyogására. Tudnod kell, hogy az ultraibolya fény alatt ragyogó festék használata jelentõsen károsítja a hajad, ezért nem érdemes eltúlozni az ilyen hajváltoztatással.

Az embereknek, akik nem szeretnék károsítani hajukat, a fluoreszkáló festékek amelyek sötétben ragyognak haj sprékkel is megegyeznek. Mégis az eredmény nem olyan intenzív és – többnyire – olyan hosszan tartó, mint a festék. UV fény alatt ragyogó haj a bátraknak való. A fluoreszkáló hatás önmagában is nagyon hatékony, de a legelbûvölõbb hajak a Sötétben ragyogó hajak, mint a kontyok, fonatok stb. Nem számít, milyen hajstílust választasz, legyen a haj kiengedve vagy nem – Ragyogás a Sötétben Haj mindig felhívja magára a figyelmet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük