Yasumi, Éjszakai Maszk Hyaluronic Savval és Argireline-val

A Beautiful Morning Regenerating Night Mask Yasumi márka terméke, mely manapság minden szépségszalonban és wellness centerben jelen van. A megfelelõ hidratáló, fiatalító és bõr helyreállító tulajdonságokkal bíró éjszakai maszkot nemrég mutatták be, de már elbûvölte használóit világszerte.

Kinek való?

Az éjszakai maszk hialuron savval Yasumitól bõrápoló kozmetikum minden bõrtípusra, bár leginkább az érett bõr problémáit kezeli, mint az öregedés elsõ jelei és a mosoly ráncai.

Hogyan mûködik?

A hialuron savas és Argireline-os Yasumi maszk használata után a bõr észrevehetõen hidratáltabb, felfrissített és simább. A Yasumi maszk tökéletesen regeneráló tulajdonságai a kozmetikum fényes összetételének és megfelelõ formulájának eredménye. A gyártó felsorol pár alapvetõ hatást, amikor rendszeresen használják a Beautiful Morning Regenerating Night Maszkot Yasumitól.

  1. Mély hidratálás.
  2. Látható ránc simítás.
  3. Bõr regenerálása belülrõl.
  4. Bõr frissítése.
  5. Simább és puhább bõr.
  6. Az öregedés elsõ jeleinek visszavonása.

Mi van az összetételében?

A Beautiful Morning Regenerating Night Mask Yasumitól 1,06 fl.oz. tubus, mely kettõ fõ aktív hatóanyagot foglal magába: Argireline és hialuronsav.

  • Hialuronsav – megfelelõ hidratálást biztosít, s ennek velejárója a kollagén rostokra kifejtett pozitív hatás és eltünteti a ráncokat.
  • Argireline – nagyon értékes fiatalító összetevõ, alternatívaként szolgál a Botoxos injekcióknak, így kisimítja a ráncokat, és megelõzi az izomgörcsöket.
  • Fucogel® – garantálja a hosszantartó és mély hidratálást egy védõréteg kialakításával, mely megakadályozza az epidermisz víz vesztességét.
  • Glicerin – segíti a víz lekötését mélyen a bõr rétegeiben, mely kihatással van a tényleges hidratáltsági szintre és selymesen puha bõrt biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük