A legjobban értékelt szemöldök pomádék, amelyeket a rendszeres vásárlók és a szépség magazinok ajánlanak

A szemöldök pomádé azonnal szépségszenzációnak bizonyult, amint megjelent a szépségpiacon. Először maga a szemöldök királynő, Anastasia Soare, a világhírű márka – Anastasia BH – alapítója népszerűsítette. Azóta új és különböző formulák kezdtek megjelenni, amelyek a leghibátlanabb szemöldök sminket biztosítják. Melyik szemöldök pomádé a legjobb? Meg szeretnéd találni a tökéletes szemöldök pomádét? 

Szemöldök pomádé – egy olyan termék, mint senki más!

A szemöldök pomádé a szempillaspirál, a szemöldök púderek és a szemöldök gél utódja. Azonban különbözik az összes olyan szemöldökformázó terméktől, amit eddig ismertél és használtál a szemöldök sminkedhez. Általában apró tégelyben kapható, és a formulája egy krémes szemhéjpúderre vagy pasztára hasonlít. Általában viasz alapú. A szemöldök pomádéval, minden más termékkel ellentétben, erős, merész és látványos hatást tudsz elérni a szemöldöködön. Volument és meghatározást ad a szemöldöknek. Nem csoda, hogy a szemöldök pomádét olyan lelkesen ajánlják, és az Instagrammerek kedvenc termék. A pomádéval készült szemöldök globális trend lett: elég csak a Kardashian nővérek és a globális szépségipari influencerek sminkjét megnézni. Van kedved kipróbálni? Kíváncsi vagy, melyik szemöldök pomádé a legjobb? Nézd meg a legjobb választásainkat

 A rendszeres vásárlók és a szépség magazinok által ajánlott szemöldök pomádék

NANOBROW Eyebrow Pomade

Egyszerűen a legjobb!

nanobrow eyebrow pomade

Több tucat teszt, rengeteg sminkelés és több száz vélemény alapján határoztuk meg a győztest: NANOBROW Eyebrow Pomade. Ez a legjobb és legjobban ajánlott szemöldök pomádé. Formulája, pigmentáltsága, tartóssága és textúrája a legnevesebb felsőkategóriás pomádékhoz teszi hasonlóvá. A Nanobrow pomádé prémium minőséget biztosít, de ne aggódj, ha úgy gondolod, hogy nem engedheted meg magadnak: ennek a pomádénak az ára nagyon kedvező. Nagyon kellemes, sima, rendkívül precíz és kényelmes a használata: imádni fogod, még akkor is, ha csak most kezded el a pomádéval készített szemöldök sminket. A legjobb szemöldökpomádénak nem kell sokba kerülnie, és egyáltalán nem kell, hogy nehéz legyen a felvitele! Mindenkinek profi hatású szemöldök sminket biztosít! Ez a márka mindenképpen figyelmet érdemel. A Nanobrow a szemöldök smink és ápolás szakértője. Tudjuk, hogy még sok kiváló termékkel tud minket meglepni!

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

ANASTASIA BH DipBrow

– nagyra értékeljük, hiszen ez volt az első szemöldök pomádé.

Ez a híres és lelkesen ajánlott szemöldök pomádé mindenképpen dicséretet érdemel! Bár az ára kissé elképesztő, ne feledjük, hogy kezdőknek és profiknak egyaránt tökéletes, rendkívül pigmentált és kényelmes a használata. Bár a megjelenése óta sok más hasonló termék is megjelent, még mindig népszerű választás, és a legjobb szemöldök pomádé a maga árkategóriájában. Ez a szemöldök pomádé számos árnyalatban kapható, így biztosan találsz olyat, amelyik megfelel a természetes szemöldökszínednek. Vízálló és maszatolásmentes formulával rendelkezik.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade

– pomádé a dizájner szépségápolási termékek rajongóinak

Bár ez a pomádé egy meglehetősen gyakran ajánlott szemöldök pomádé, ne feledd, hogy a formula erősen pigmentált, így ha nem vagy gyakorlott az alkalmazásban, vagy a napi sminkrutinodban szeretnéd használni – jobb, ha egyelőre más terméket választasz. Meglehetősen sűrű állagú, és 8 árnyalatban kapható. A legtöbbjük elég világos, hogy a szőke hajú, nem túl határozott szemöldökkel rendelkező tulajdonosok is megtalálják a számukra tökéletes árnyalatot. Szép csomagolásban is érkezik! Imádjuk!

Benefit Cosmetics POWmade

– Nem a legjobb, de egy tisztességes szemöldök pomádé.

Ez a szemöldök pomádé a szemöldök sminkek egyik legismertebb márkájától, a Benefit márkától származik. Az első dolog, ami feltűnik, amikor elkezded használni, az a lágy formula (egyesek szerint ez előny, mások szerint hátrány), és a szokatlan csomagolás, ami megkönnyíti a pomádé felvitelét. Nyolc különböző árnyalat áll rendelkezésre, így bőven van miből választani. Az árnyalatokat úgy választottuk ki, hogy mind a világos, mind a nagyon sötét szemöldökhöz illeszkedjenek.

Használható-e a szemöldök pomádé szemceruzaként?

Természetesen! A legjobban pigmentált szemöldök pomádék szemceruzaként is használhatók. Ilyen sokoldalúságuk az egyik legnagyobb előnyük! Tehát szerelkezz fel egy jó minőségű ecsettel, és láss munkához!

Mit kezdjünk a kiszáradt szemöldök pomádét?

Van egy speciális termék erre a feladatra – a Duraline. Ezt több különböző márka is kínálja. Sok más kozmetikum hígítására is alkalmas, nem csak szemöldök pomádékra, egy csepp is elég, hogy csodát tegyen, és visszaadja a szemöldök pomádé frissességét. Ha nincs Duralineed, megpróbálhatod természetes olajjal, például argán- vagy ricinusolajjal hígítani.

Mennyi ideig használható a pomádé?

Természetesen minden a gyártótól függ, és attól, hogy hogyan gondoskodsz a pomádéról (ne feledd, hogy a tégelyt a lehető leghamarabb zárd le). Az átlagos élettartam azonban 12 és 18 hónap között van, de ne feledd, hogy a pomádé hosszabb ideig nyitva hagyva lerövidíti az élettartamát és kiszáradhat. A kiszáradt pomádék sajnos nem sminkelnek jól.