A legnépszerűbb márkák szempilla hosszabbító készleteinek rangsorolása

Ahhoz, hogy tökéletesen hangsúlyozott szempillákat élvezhess hamis hatás nélkül, a legjobb, ha az alulról felhúzott fürt szempillákat választod. A sima szempillákkal ellentétben nem látszanak, amikor pislogsz, és sokkal könnyebb a felhelyezésük. A DIY szempilla hosszabbítás könnyen megvásárolható készletekben, amelyek a formázáshoz szükséges termékeket és egy applikátort is tartalmaznak. Íme egy rangsor a népszerű márkák termékeiből, amelyekkel kevesebb mint 15 perc alatt felismerhetetlenné varázsolhatod a külsődet.

A szempilla hosszabbító készletek rangsora

A közelmúltig a legtöbb szempilla hosszabbító készlet fürt szempillákból állt, amelyeket felülről vittek fel. A hozzáértő nők, valamint a profi sminkesek számára meglehetősen természetes eredményeket lehetett elérni velük.

Sokkal rosszabb volt azonban azoknak a nőknek, akik csak most kezdték a fürt szempillák használatát, és nem igazán tudták, hogyan kell alkalmazni őket, hogy ne csomósodjanak össze, és hogy ne legyenek láthatóak a ragasztófoltok. Szerencsére megjelentek az öntapadós DIY szempillák, ezek a természetes szempillák alá kerülnek.

Felhelyezésük sokkal egyszerűbb, és sokszor még azt is nehéz észrevenni, hogy valaki viseli őket. Persze feltéve, hogy a megfelelő készletet választod. A piac tele van ilyenekkel, de tény, hogy nehéz lehet olyat találni, ami gyors felhelyezést és látványos hatást biztosít.

A csalódás elkerülése végett, ha diy szempillákat szeretnél vásárolni, mindenképpen nézd meg a legjobb otthoni szempilla-hosszabbító készletek rangsorát. Ebben olyan jól ismert márkák termékei szerepelnek, amelyek minősége még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel. Néhány példa erre a Nanolash, a KISS vagy a Tatti Lashes készletei.

Szempilla hosszabbító készletek, amelyekre érdemes odafigyelned – TOP 6

Ha DIY szempilla hosszabbítást tervezel, a legjobb, ha egy kezdő készletet választasz. Ez mindent tartalmazni fog, amire a szempillák teljes körű formázásához szükséged van. Bár az alatta alkalmazott fürt szempillák relatív újdonságnak számítanak, a legtöbb top márka kínálatában már megtalálhatóak. A kérdés már csak az, hogy melyiket érdemes ténylegesen megfontolni.

Az alábbi rangsor 6 olyan javaslatot tartalmaz, amelyek nagyon ígéretesnek tűnnek. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei, ezért érdemes közelebbről is megvizsgálni őket. Így sokkal könnyebb lesz dönteni egy adott termék megvásárlásáról. 

1. Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit

nanolash  Fürt szempillák DIY felhelyezéshez - Kezdő készlet

A DIY Eyelash Extensions Starter Kit a Nanolash márka terméke. Jelenleg az egyik legelismertebb szépségápolási márka, különösen a prémium minőséget elváró emberek körében.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • 36 fürt szempilla háromféle hosszúságban – 10, 12 és 14 mm,
  • egy bonder – az első termék, amely a szempillafürtök felhelyezéséhez szükséges,
  • sealer – a szempillák formázásához szükséges második termék,
  • egy applikátor – csipesz alakú,
  • egy eltávolító – egy kiegészítő termék, amely megkönnyíti a diy szempillák eltávolítását.

A Nanolash honlapja azt állítja, hogy a készletben található fürt szempillák felhelyezése mindössze 10 percet vesz igénybe. A felhasználói véleményeket olvasva úgy tűnik, hogy valóban egy perccel sem tart tovább. Akkor is, amikor az alkalmazást először végzik. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a szempillák nagyon puhák, ami megkönnyíti a munkát.

A DIY szempilla hosszabbítás Starter Kit különböző stílusú szempillákat tartalmaz, így bármilyen megjelenés készíthető velük. Ezt megkönnyíti a speciálisan kialakított applikátor és a nagyon kellemes állagú termékek. Ezeket a fürt szempillákat a valódi szempillák alá kell felvinni, körülbelül 1 mm-re a vízvonaltól. Ezért a precíz applikátor itt nagy előny.

Mivel a tok 36 fürt szempillát tartalmaz, 4-6 alkalmazásra elegendő. Fontos, hogy a szempillák felhelyezés után nagyon jó állapotban körülbelül 7 napig tartanak a szemen. Néhány nő még újrafelhasználhatónak is tekinti őket. Mindez annak köszönhető, hogy rendkívül tartósak és nem deformálódnak.

2. KISS Falscara Starter Kit

A második szempilla hosszabbító készlet, amit érdemes megfontolnod, ha ilyen típusú terméket keresel, az a KISS márkától származik. Ez különösen a finom sminket kedvelő nők választása.

A Falscara Starter Kit egyenként 2 x 5 fürt szempillát tartalmaz, és a következőket tartalmazza:

  • BONDER,
  • SEALERA,
  • egy applikátor.

A BOND egy olyan termék, amelyet közvetlenül a műszempillák felhelyezése előtt viszünk fel a szempillákra. A SEAL a formázás rögzítésére szolgál. Ezért később, a tincsek felhelyezése után kell alkalmazni, hogy azok tovább maradjanak a helyükön és jobban tartsanak. Az applikátor viszont egy olyan kiegészítő, amely megkönnyíti a fürt szempillák felhelyezését a szempillák alá.

Megfelelő alkalmazás esetén a KISS fürt szempillák (akárcsak a Nanolash szempillaspirálok) több napig is kitartanak. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a Falscara Starter Kit ebben a tekintetben nem egészen teljes. Ez azért van, mert nem tartalmaz olyan formulát, amely a szempillákat egy éjszakára rögzíti. Ezenkívül nem tartalmaz eltávolítót sem, ami miatt a fürtök eltávolítása nem olyan egyszerű, mint a rangsorolt előző készlet esetében. Ezek a termékek külön-külön is megvásárolhatók.

3. Velour-Xtensions Kit

Szempilla hosszabbítás kevesebb mint 10 perc alatt? Ezt biztosítja a DIY Velour-Xtensions Kit. Ami megkülönbözteti a többi javaslattól, hogy a gyártó weboldalán egyszeri vásárlásként megvásárolható, vagy előfizetés mellett dönthet. Ez egy olyan lehetőség, amellyel egy kicsit spórolhat.

A Velour-Xtensions Kit egy kezdő készlet a DIY szempilla hosszabbításhoz a középső árkategóriából. El kell azonban ismernünk, hogy a fürt szempillák számát figyelembe véve az alacsonyabb ár ellenére sokkal drágábbnak bizonyul, mint a DIY  Eyelash Extensions Starter Kit. A Velour-Xtensions Kit csak 12 fürt szempillát tartalmaz, míg a Nanolash készlet 36 darabot.

Három méretben kaphatók – 10, 12 és 14 mm-es (minden méretből 4 darab). A Velour Beauty otthoni szempilla hosszabbító készlete tartalmaz egy applikátort és egy kis kötőszalagot is. Ez az egyik legérdekesebb termék a piacon, bár sok nő úgy érzi, hogy a fürt szempilláknak több változatban kellene rendelkezésre állniuk. Többek között hiányolják a göndörségtípus kiválasztásának lehetőségét.

4. Tatti Lashes Invisi-Lashes készlet

A magas minőség reményében sok nő bízik a Tatti Lashes Invisi-Lash Kitben. Ez annak köszönhető, hogy ez egy híres és elismert márka, és a legtöbb terméke megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak is. Ezek között van az Invisi-Lash Kit is. Ez a készlet nem csak a fürt szempillák formáját (7 különböző stílus áll rendelkezésre), hanem a csík színét is megválaszthatja. A szempillák fekete vagy átlátszó csíkra kerülnek.

Azok a nők, akiknek sötét a szemkerete, mindenképpen az első opciót válasszák. Ellenkező esetben a formázás nem biztos, hogy olyan jól mutat, mint amire számítanak. Sötét természetes szempillák esetén az átlátszó csík jobban láthatóvá teszi a fürtöket. Pontosabban, könnyebb látni, hogy hol vannak.

A Tatti Lashes szempilla készlete a szempillák mellett Invisi-Lash Bond és Seal Glue ragasztót is tartalmaz. Egy applikátor és egy kis kefe is jár hozzá. Sajnos ez is egy olyan készlet, amelyből hiányzik az eltávolító, ami egyes nők számára nagy hátrányt jelenthet.

5. Glamnetic Lash Extension Kit

A Glamnetic Lash Extension Kit jó választás lehet azoknak a nőknek, akiknek fontos, hogy különböző méretű és stílusú fürtös szempillák legyenek a szempilla hosszabbító készletükben. A választék ebben az esetben valóban nagyon széles.

Sajnos, amikor véleményeket olvasol erről a készletről, találkozhatsz olyan véleményekkel is, hogy ezek a szempillák nem tűnnek túl természetesnek. Biztosan nem a legjobb választás mindenkinek, aki értékeli a visszafogott megjelenést. Sok múlhat azonban az adott szempillatílustól is.

A Glamnetic szett előnye, hogy akár 5 napig is rajta kell maradniuk a pilláknak, és a Nanolash-hoz hasonlóan a gyártó is mellékelt egy eltávolítót, aminek köszönhetően később könnyebb leszedni őket. Természetesen van még egy Bonder, Sealer és egy applikátor is.

6. Lashify Starter Kit

A rangsor utolsó készlete az előzőekhez képest lényegesen magasabb árral rendelkezik, ami egyesek számára elrettentő lehet. Ennek ellenére figyelemre méltó termékről van szó. Különösen az utazás szempontjából. A Lashify Starter Kit tartalmaz szempillákat a DIY alkalmazáshoz egy applikátorral és a szükséges termékekkel együtt, egy kis dobozba csomagolva, tükörrel.

A magas ár együtt jár a szempillák minőségével. Rendkívül puhák, ezért remekül lehet őket alkalmazni, és nagyon természetes hatást biztosítanak. Az egész készlet azonban csak 10 fürt szempillát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a legtöbb nő egy menetben elhasználja őket.

A Lashify szempillák is meglehetősen tartósak. Körülbelül 3-5 napig tartanak, bár sok múlik azon, hogyan ápoljuk őket. Sajnos még hosszabb viselési idő mellett is elég gazdaságtalan ennek a szettnek a megvásárlása, de ha az ár nem fontos a számodra, akkor érdemes megfontolni.

A szempilla hosszabbító szett rangsora – összefoglaló

Figyelembe véve, hogy hány szépségmárka adta ki saját szempilla hosszabbító készletét kezdőknek, a választás elég nagy problémát jelenthet. A legjobb, ha az alkalmazás ideje és kényelme, valamint a fürt szempillák mennyisége vagy a stílusuk megválasztásának lehetősége alapján tájékozódunk.

Mindezek tekintetében a Nanolsh készlete nagyon jól összehasonlítható. A DIY Eyelash Extensions Starter Kit olyan fürt szempillákat tartalmaz, amelyeket kevesebb mint 10 perc alatt fel lehet tenni, és ez tényleg nagyon egyszerű. Ráadásul 36 darab van egy készletben, ami miatt sokkal több alkalmazásig tart, mint a többieknél.

Természetesen a végső választást minden nőnek magának kell meghoznia. A DIY szempilla hosszabbító készletnek lehetővé kell tennie, hogy az egész megjelenést a lehető legrövidebb idő alatt befejezze. Ehhez a fürt szempillákat a természetes szempillák hosszához és göndörségtípusához kell igazítani, ami rendkívül egyéni kérdés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük